BUCURESTIUL, IDEAL PENTRU AFACERI. Ce scrie un cunoscut om de afaceri despre Capitala

Specialistii conglomeratului Virgin scriu ca Bucurestiul prezinta multe avantaje pentru cei interesati de organizarea unei noi afaceri.
Capitala Romaniei este laudata pentru costurile mici de operare, numarul mare de specialisti in domenii precum IT, precum si conexiunile de Internet de mare viteza. Potrivit unui top publicat de Bloomberg, tara noastra se afla pe locul cinci in lume, in ceea ce priveste viteza Internetului.
In schimb, articolul arata faptul ca printre dezavantajele prezente pentru orice nou intreprinzator strain in Bucuresti se numara dificultatea strangerii fondurilor necesare pentru un start-up, lipsa sprijinului pentru afaceri noi, birocratia, si piata interna slab dezvoltata.In pofida criticilor, jurnalistii de specialitate scriu ca Bucurestiul reprezinta totusi una dintre cele mai atractive locuri din lume pentru fondarea unui astfel de start-up. “Trecutul plin de greutati si problemele economice au creat o cultura antreprenoriala rezistenta, care a dus la randul ei la un sector de afaceri in continua crestere”, se mai arata in articolul publicat pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *