Bulgaria ar putea restrictiona sistemul all-inclusive la hotelurile de 4 si 5 stele

Nisipurile de Aur – o statiune in care romanii vin indiferent de anotimp / FOTO: blog.icartours.com

“Hotelurile de trei stele sau mai putine ar trebui sa aiba capacitatea sa hraneasca clientii in conformitate cu capacitatea de cazare”, a declarat directorul general al agentiei, Iordan Voinov, precizand ca propunerea agentiei este in concordanta cu noi reglementari sustinute de Ministerul Economiei, Energiei si Turismului.
El a explicat ca daca un hotel poate caza 100 de persoane, restaurantul ar trebui sa aiba capacitatea sa serveasca 60 de persoane simultan. Voinov a aratat ca angajatii agentiei au descoperit hoteluri cu 1.000 de paturi, dar care au restaurante in care pot fi servite numai 30 de persoane.”Este absolut intolerabil”, a spus oficialul.In vara anului 2011, peste 300 de hoteluri din Bulgaria au fost amendate pentru calitatea slaba a alimentelor servite in pachetele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *