Calin Popescu Tariceanu, propus la alegerile prezidentiale din 2019. Reactia liderului ALDE

Mai multi membri ai conducerii Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) prezenti, sambata dupa-amiaza, la Ploiesti la conferinta de alegeri a structurilor de conducere ale filialei judetene Prahova au facut referire, in discursurile lor, la Calin Popescu Tariceanu ca la viitorul candidat al formatiunii pentru functia de presedinte al Romaniei la alegerile prezidentiale de anul viitor.
Vicepresedintele ALDE, Gratiela Gavrilescu, europarlamentaru Norica Nicolai, dar si alesi locali ai ALDE au vorbit, in discursurile lor, despre posibilitatea candidaturii lui Tariceanu.
Norica Nicolai a spus ca spera ca anul 2019 “sa fie anul primului presedinte liberal autentic, si roman si liberal”.
Intrebat, intr-o conferinta de presa, la finalul conferintei ALDE Prahova, daca intentioneaza sa candieze la alegerile prezidentiale de anul viitor, Callin Popescu Tariceanu a evitat sa dea un raspuns clar.
“Colegii mei isi pun problema pe care sigur ca o sa mi-o pun si eu la un moment dat – ce vom face in 2019 la alegerile euroepene si la alegerile prezidentiale. Pana atunci, mai curge multa apa pe Prahova si sigur ca o sa gasim raspunsul potrivit. O sa ma consult impreuna cu ei, o sa ne consultam si sunt convins ca o sa luam o decizie buna care sa fie, in primul rand, in avantajul miscarii liberale si Romania si a celor care cred ca este nevoie de o reprezentare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *