Campionatul National de Karting, in premiera la Constanta

Orasul va gazdui in acest weekend un inedit concurs auto, pentru prima data in istorie cei mai buni piloti de karting intrecandu-se la malul marii.
Romania are doar cinci piste de karting omologate, iar Constanta nici una, dar datorita ambitiei unui organizator privat, etapa a doua din cadrul Campionatului National de Karting se va desfasura la Constanta. Competitia oficiala va face parte dintr-un lant de evenimente dedicate publicului larg, weekend-ul motorizat anuntandu-se de-a dreptul spectaculos.
De vineri, motoare?turate la maxim
“Pentru ca suntem undeva in domeniul pionieratului cu acest tip de concurs din cauza lipsei pistelor de karting din Constanta, am ales sa facem un tur de forta pentru a nu risca sa avem asistenta mica, iar ca evenimentul sa fie un esec. Asa am hotarat sa oferim si amatorilor sansa sa-si arate indemanarea, dar si spectatorilor sa vada la lucru bolizi veritabili si autoturisme inedite, in demonstratii facute de piloti profesionisti. Totul va fi un spectacol, va garantez asta, iar concursul a crescut de la an la an, aceasta fiind a treia editie de motor show pe care o organizam impreuna cu partenerii nostri”, a explicat organizatorul concursului Darius Petre, cel care a promis mari surprize pentru public.
“Vor exista concursuri, iar spectatorii norocosi vor putea trai pe viu senzatiile dintr-o cursa, stand pe scaunul din dreapta al unor masini unicat, conduse de niste piloti profesionisti. De asemenea, desenul circuitului este unul inedit, fiind singurul circuit din calendarul mondial care are o dubla panta, urcare si coborare, asteptarile noastre fiind extrem de mari in privinta efectului pe care il va avea acest circuit asupra pilotilor. Putem spune ca de acest efect va depinde continuitatea programului nostru si daca etapele de Campionat National disputate la Constanta vor deveni o obisnuinta in calendar”, a completat Darius Petre.?
Ce se va intampla in cele trei zile
Programul celor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *