Canadianul acuzat de uciderea si transarea unui chinez ar fi putut pleca spre Romania – surse.

Canadianul cautat de anchetatorii francezi pentru uciderea si transarea unui student chinez la Montreal, Luka Rocco Magnotta, ar fi putut lua un autocar spre Berlin sau spre Romania, de la autogara internationala din Paris, potrivit unor surse citate de AFP, conform Mediafax.
Anchetatorii francezi care il cauta pe Luka Rocco Magnotta, in varsta de 29 de ani, incearca sa determine daca acesta a trecut pe la autogara internationala din Paris, au declarat luni surse concordante.
“Politistii au trecut” pe la autogara internationala din Paris, a declarat un angajat al Eurolines, sub acoperirea anonimatului. Aceasta companie de autocare face curse spre destinatii din Franta si din toata Europa de la aceasta autogara.
“Nu suntem abilitati sa cerem documentele de identitate pentru o calatorie in Europa, cu exceptia Marii Britanii. Daca acesta s-a inregistrat cu o identitate falsa si a platit cu numerar, este ca si cum ai cauta un ac intr-un car cu fan”, a comentat el.
Autogara internationala este dotata cu camere de supraveghere video. Potrivit mai multor angajati de la Eurolines, politistii au mers luni dimineata in birourile conducerii pentru a viziona inregistrarile facute de aceste camere.
La cafeneaua din autogara, “doi politisti in civil au venit dimineata si ne-au aratat o fotografie (a suspectului), dar vedem atata lume trecand, nu l-am recunoscut”, a explicat luni un angajat.
Potrivit acestui angajat, “o persoana de la Eurolines l-ar fi vazut plecand (pe Magnotta) vineri seara spre Berlin. O alta persoana spune ca a vazut pe cineva care semana bine cu el imbarcandu-se catre Romania”.
Intrebata de AFP, conducerea Eurolines a refuzat sa faca vreun comentariu cu privire la acest caz.
Potrivit unei surse apropiate anchetei, politistii verifica pista autogarii internationale, care este situata in apropierea unui hotel din Bagnolet (langa Paris), unde prezenta suspectului a fost semnalata.
Alertata de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *