Candidatii pentru Consiliul ASF, audiati in comisiile de specialitate in Parlament

Comisiile pentru buget si cele economice ii audiaza pe candidatii propusi de partide pentru a ocupa cele noua posturi din conducerea ASF.
Autoritatea de Supraveghere Financiara este condusa de un Consiliu format din 9 membri: 5 membri executivi – presedintele, prim-vicepresedintele si 3 vicepresedinti, precum si 4 membri neexecutivi. Acestia au fost numiti pentru un mandat de 5 ani, incepand cu data de 5 noiembrie 2013.
Printre cei care si-au depus candidaturile pentru sefia ASF se numara actualul presedinte al Autoritatii, Leonardo Badea, si vicepremierul Viorel Stefan.
Vicepremierul Viorel Stefan anunta, in urma cu doua saptamani, ca si-a depus candidatura pentru aceasta functie. El preciza ca, daca nu va fi numit presedinte al ASF, ramane parlamentar.
Saptamana trecuta, presedintele PSD, Liviu Dragnea, preciza, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca personal il sustine pe Viorel Stefan pentru aceasta functie, dar ca membrii CExN i-au atras atentia ca lui Leonardo Badea i s-a promis sustinere la ASF si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *