Cantaretul Prince a “disparut” de pe retelele de socializare

Cantaretul american Prince a “disparut” brusc de pe toate retelele de socializare, inclusiv de pe Facebook, Twitter si YouTube, la doua luni dupa lansarea celor mai recente doua albume ale sale, informeaza Mediafax.
Miercuri dimineata, conturile de pe Twitter, Facebook si YouTube ale cantaretului Prince nu mai erau accesibile.
Prince nu a oferit deocamdata nicio explicatie pentru acest gest, insa cele mai recente doua albume ale sale, lansate simultan in septembrie, puteau fi inca ascultate pe site-ul de streaming muzical Spotify.
In general, muzicienii, indiferent daca sunt mai putin cunoscuti sau aclamati in lumea intreaga, vad in retelele de socializare un mijloc indispensabil de promovare a pieselor sale.
In schimb, Prince s-a aratat intotdeauna sceptic fata de aportul retelelor Twitter si Facebook si si-a ascuns dezgustul fata de industria muzicala.
In 1992, artistul a semnat un contract cu casa de discuri Warner Bros., de care s-a despartit dupa cativa ani, deranjat de maniera in care era tratat de managerii uriasului grup american.
Totusi, in acest an, cantaretul a semnat din nou un contract cu Warner Bros., alaturi de care a lansat in septembrie doua albume noi – “Art Official Age” si “Plectrumelectrum”.
Prince, in varsta de 56 de ani, s-a facut remarcat in Minneapolis (statul Minnesota) la sfarsitul anilor 1970, abordand un stil original care combina influentele funk, rock si pop. Albumul sau din 1980, “Dirty Mind”, i-a adus aprecierea din partea publicului, iar materialul “1999”, lansat trei ani mai tarziu, a avut un succes rasunator. Albumul “Purple Rain” si filmul cu acelasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *