Care sunt oare strategiile de optimizare SEO corecte

Probabil ca ati auzit, in diferite circumstante, vorbindu-se despre optimizarea seo. Cum nu este vorba despre un termen foarte des intalnit, iata cateva intrebari si raspunsuri despre optimizarea seo, astfel incat sa intelegi mai bine cum stau lucrurile.

De la ce provine SEO?

SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization, ceea ce se traduce prin optimizare pentru motoarele de cautare.

Ce este de fapt optimizarea SEO?

Prin optimizare SEO se intelege o tehnica folosita pentru a creste atat traficul cat si rankingul unui site cu ajutorul motoarelor de cautare. Este o tehnica folosita in domeniul marketingului online care a inceput sa devina populara si sa capete avant in ultimii ani. Tot mai multe trusturi de presa recurg, de exemplu, la materiale scrise folosind regulile SEO, asa numita promovare prin advertoriale.

Ce implica optimizarea?

Optimizarea se poate face prin continut unic, care trebuie sa fie scris intr-un anumit fel, respectand anumite reguli, astfel incat pagina respectiva sa devina vizibila si sa aiba un trafic mai mare. De asemenea, optimizarea SEO se poate face si prin intermediul imaginilor, dar si prin continut video. Rezultatul trebuie sa fie o cat mai buna indexare a unei pagini din site, ceea ce inseamna mai muti vizitatori si mai mult trafic.

Textele care sunt scrise respectand cererile SEO sunt texte care contin expresii pe care oamenii le cauta in mod frecvent pe internet. Astfel se realizeaza o promovare eficienta. Nu numai continutul unui astfel de articol conteaza, ci si titlul trebuie sa fie unul scris dupa aceleasi principii, trebuie sa fie un titlu care sa atraga. Articolul trebuie sa aiba si subtitluri care sa iasa in evidenta, nu numai prin folosirea unui anumit cuvant, ci si in ceea ce priveste fontul, imaginile folosite si formatarile din pagina.

De asemenea, inserarea de link-uri interne si de link-uri externe face parte dintr-o strategie de SEO, astfel incat pagina respectiva sa aiba parte de un numar cat mai mare de vizitatori.

In prezent exista o sumedenie de companii, atat in strainatate, dar si in Romania, care ofera servicii de optimizare SEO si promovare prin advertoriale, dar si prin retelele de socializare, precum Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram, Linkedin si multe altele. Este de ajuns sa apelati la specialistii care va propun cele mai bune solutii si strategii inca de la inceput. Departamentul Seo Riders www.riders.ro din cadrul Active Soft va sta mereu la dispozitie cu cele mai noi tehnici white hat si advertoriale intr-o mare varietate de locatii partenere, astfel incat siteul dvs va urca repede pe prima pagina Google iar optimizarea SEO va fi eficienta din toate punctele de vedere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *