Care sunt zilele norocoase ale fiecarei zodii. Cine incepe bine saptamana, cine culege roadele in weekend

Luni- Ziua norocoasa a celor nascuti in zodia Rac
Ziua de luni este prima zi din saptamana, prima zi de lucru si poate fi interpretata drept un nou inceput. Ziua de luni este guvernata de luna si simbolizeaza timpul, umbrele si secretele.
Este de asemenea si ziua racilor. Acestora li se recomanda sa-si asculte intuitiile resimtite luni, sa raspunda mesajelor naturii si, mai ales, sa fie atenti la conexiunea cu animalele care sunt, in acest caz, vocea universului.
Activitatile recomandate racilor pentru ziua de luni sunt: yoga, meditatie, plimbarile in aer liber, investitiile, pranzul cu prietenii, schimbarea de look, acte caritabile, crearea unui program pentru restul saptamanii.
De asemenea, racilor li se recomande sa poarte pandantive in forma de luna, bijuterii din argint, perle, pietre onix si culorile albastru si alb.
Marti – Ziua norocoasa a Berbecilor si Scorpionilor
Ziua de marti este guvernata de planeta Marte, simbolul asertivitatii, perseverentei si progresului.
Ziua de marti este norocoasa pentru berbeci si scorpioni. Berbecii se vor bucura de multa pofta de lucru si de incredere in propriile forte, in timp ce scorpionii simt ca-si gasesc sensul lor pe pamant.
Activitatile recomandate berbecilor si scorpionilor pentru ziua de marti sunt inceperea unui proiect nou, a unei diete, organizarea casei si biroului, exprimarea gandurilor si ideilor, sportul. In aceasta zi, berbecii si scorpionii ar face bine sa poarte bijuterii din aur, culorile rosu, portocaliu sau galben si parfum cu miros de trandafir.
Miercuri – Ziua norocoasa a Gemenilor, Fecioarelor si Varsatorilor
Miercuri este ziua moderatiei si echilibrului. Miercuri este guvernata de planeta Mercur, simbolul comunicarii si inteligentei. Ziua de miercuri este o zi norocoasa pentru gemeni, fecioare si varsatori. Fecioarele vor aprecia siguranta acestei zile.
Varsatorii se vor bucura de abilitati de comunicare excelente, in timp ce gemenii vor fi extrem de echilibrati si moderati.
Activitatile recomandate celor trei zodii in aceasta zi sunt: practicarea vorbitului in public, telefonare unui vechi prieten, planuirea unei vacante, mersul cu bicicleta, yoga, cititul. Li se recomanda culorile albastru inchis sau violet si parfumul de lavanda.
Joi – Ziua norocoasa a Sagetatorilor si Pestilor
Joi este o zi a anticiparii si optimismului. Ziua de joi este guvernata de planeta Jupiter, simbolul abundentei, protectiei si prosperitatii. Aceasta zi aduce noroc sagetatorilor si pestilor. Sagetatorii sunt mai intelepti in ziua de joi, iar pestii se simt in armonie si siguranta.
Activitatile recomandate sagetatorilor si pestilor pentru ziua de joi sunt revizuirea unei investitii financiare, actiunile caritabile, cursurile de dezvoltare personala, calatoriile, studiul, pranzul sau cina cu familia. Li se recomanda culorile galben si rosu si parfumul de magnolie, menta sau trandafir.
Vineri – Ziua norocoasa a Taurilor si Balantelor
Vineri este ziua iubirii si a celebrarii. Ziua de vineri este guvernata de planeta Venus, simbolul pasiunii, placerii, bucuriei si extazului. Ziua …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *