Carmen Dan nu-si da demisia: Guvernul este politic. Ministrii sunt pusi de coalitie, tot acolo se retrage sprijinul lor UPDATE

UPDATE?Carmen Dan, ministrul Administratiei si Internelor, a declarat joi seara, in legatura cu posibilitatea de a-si da demisia, ca ministrii sunt nominalizati si validati in forurile statutare ale partidelor de coalitie si tot acolo se aproba retragerea lor din Guvern.
“In legatura cu subiectul demisiei mele. Dupa cum stiti, Guvernul este unul politic iar ministrii sunt nominalizati si validati in forurile statutare ale partidelor din coalitie si tot acolo se aproba retragerea lor din Guvern”, a spus Carmen Dan.
Citeste si: Carmen Dan: Informatia ca autorul agresiunii din 2016 era politist la Rutiera a ajuns obligatoriu la cunostinta lui Despescu
UPDATE?Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat joi seara ca a dispus trimiterea Corpului de control la Inspectoratul General al Politiei Romane pentru verificari legate de cazul de agresiune sexuala in care a fost implicat un agent de politie si, totodata, pentru a se asigura de faptul ca seful IGPR, chestorul Bogdan Despescu, ii va prezenta un raport obiectiv premierului Tudose.
“Am dispus astazi trimiterea Corpului de control al ministrului la IGPR pentru a verifica respectarea procedurilor administrative de raportare a evenimentelor, dar si aspecte care privesc gestionarea evenimentului de agresiune sexuala comis in data de 10 decembrie 2016 in Sectorul 5 al Capitalei si inregistrat la Sectia 18 Politie. Fac precizarea ca in acest caz, conform fisei de eveniment, autorul era indicat ca fiind agentul de politie Stan Eugen din cadrul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti. Din dorinta de a ma asigura ca raportul pe care dl Despescu il va prezenta primului-ministru va fi unui obiectiv, am decis aceasta verificare, considerand ca o institutie care este implicata direct in gestionarea evenimentelor nu se poate verifica singura”, a afirmat Carmen Dan, intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul MAI.
Citeste si: Carmen Dan, ministrul de Interne: Catalin Ionita a semnat un acord prin care accepta functia de sef al Politiei Romane
UPDATE?Premierul Mihai Tudose a decis sa-i ceara demisia ministrului Carmen Dan sau, daca aceasta refuza, sa o demita el, anunta Romania TV, citand surse politice.

Romania TV?transmite in direct declaratia ministrului Carmen Dan:
Am dispus azi trimiterea Corpului de control la IGPR.
Autorul agresiunii din 2016 era indicat ca fiind Eugen Stan.
Fisa de eveniment aparuta azi in spatiul public este intocmita confirm procedurilor.
Ea a ajuns si la chestorul Bogdan Despescu.
Am aici acceptul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *