Camera bebelusului. Sfaturi esentiale pentru amenajarea camerei bebelusului

Camera bebelusului. In asteptarea copilului, se impun niste modificari in casa care sa-l faca pe acesta sa se simta cat mai confortabil si in siguranta.

Camera bebelusului. Concepeti un design
Dupa ultima moda, camera bebelusului trebuie sa fie vopsita in culori neutre si sa aiba un decor simplu, care sa fie in armonie cu restul casei. Nu trebuie sa uitati de un colt destinat jucariilor de plus si nici de cateva tablouri haioase.

Camera bebelusului. Nu aglomerati camera cu prea multa mobila
Este ultimul lucru de care aveti nevoie – sa va impiedicati, la patru dimineata, de cine stie ce piesa de mobilier. Investiti in cateva piese de calitate, care sa reziste in timp: un patut de lemn pliant care mai tarziu poate deveni patul copilului, un scaun confortabil, o masa de schimbat robusta care include si un dulapior de haine.

Camera bebelusului. Alegeti o vopsea fara chimicale
Exista si la noi vopseluri fara chimicale? care ii asigura bebelusului dvs. un mediu sanatos.?Trendul curent este sa vopsiti jumatatea de jos a peretilor cu o culoare si cealalta jumatate cu alta culoare, cele doua parti putand fi delimitate elegant de o banda colorata de tapet.

Camera bebelusului. Nu cumparati un balansoar ieftin
Scaunele balansoar se gasesc la diferite preturi, dar amintiti-va ca veti petrece o gramada de ore in acesta: cand va alaptati copilul, cand incercati sa-l adormiti sau doar il tineti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *