Carmen Dan: Nu ma consult cu Liviu Dragnea in privinta deciziilor care se iau la nivelul MAI

“Va asigur ca in ceea ce priveste deciziile care se iau la nivelul ministerului nu ma consult cu presedintele Dragnea, nu-l intreb ce trebuie sa fac, cum trebuie sa fac, dar au fost situatii in care i-am sesizat anumite lucruri care a trebuit sa beneficieze de sprijinul coalitiei, de sprijinul colegilor de partid”, a afirmat Dan.
Intrebata daca e “o crima” sa vorbesti cu presedintele de partid, ea a negat. “Nu cred ca e o crima. Eu incerc sa arat ca lucrurile acestea trebuie sa se desfasoare si asa se intampla – in interes pur institutional. Nu sunt acolo pentru ca ma bucur de un privilegiu, sunt acolo pentru ca mi s-a dat o responsabilitate si trebuie sa ma achit cat pot eu de bine de aceasta responsabilitate”, a sustinut Dan.
Potrivit ministrului, “e o presiune” pe toate persoanele care intr-un fel sau altul sunt asociate cu Dragnea.
Intrebata, de asemenea, daca e “o crima” sa fii din Teleorman, Carmen Dan a raspuns: “Da, in conceptia unora e o crima. In Teleorman sunt oameni ca peste tot. (…) Intotdeauna m-a revoltat aceasta pozitionare si acest mod de a privi lucrurile. Nu putem sa scoatem judetul asta din Romania, sa-l aruncam in afara granitelor doar pentru ca din Teleorman sunt Liviu Dragnea, Viorica Dancila sau Carmen Dan, care, culmea, nu au ce sa-si reproseze. In fiecare zi, daca ne gandim la ceea ce se intampla in Guvern, ce se intampla in coalitie si in PSD, daca ne gandim si ne raportam la ceea ce se intampla in minister, se intampla lucruri bune”.
Carmen Dan a vorbit si despre moartea sotului ei si despre relatia cu fiul ei. Intrebata cum a trecut peste moarte sotului, Carmen Dan a declarat: “Mi-e greu sa vorbesc despre asta. Face parte din acea pavaza pe care mi-am construit-o pentru a nu ma lasa intimidata si pentru a-mi gasi puterea si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *