Casgitatori concurs Himalaya de 1 iunie: Castiga produse naturale pentru copilul tau!

Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la un concurs de sezon, pentru a castiga premii de cea mai buna calitate pentru copilul tau. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs in zona de comentarii si poti castiga unul dintre cele 10 pachete cu produse Himalaya.
Produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente 100% naturale si sunt extrem de benefice pentru sanatatea copilului tau.

Perioada desfasurare concurs
1-14 iunie 2015

Cum participi
Vino pe site in perioada 1-14 iunie 2015, raspunde la intrebarea a”Care sunt primele 3 valori de viata pe care este important ca un copil sa le dobandeasca de la parintii sai pentru a fi un adult armonios si echilibrat? Va rugam sa argumentati”, in zona de comentarii a acestui articol.

Ce castigi
Unul dintre cele 10 pachete continand produse Himalaya: Lotiune de corp pentru copii, Ulei hranitor pentru copii, Crema pentru copii, Sapun hidratant pentru copii, Pasta de dinti, Crema pentru uz general, Balsam hranitor pentru buze. Fiecare castigator va primi in plus o carte de colorat si o mascota.

Concursul s-a incheiat!
Castigatorii sunt: Mihaela04, Ungureanu Lidia, Gaftoneanu Ioan, carmensita18, Ilies Daniela Camelia, annitta_a, yrynuka, danutzasibiu, amalia, ionelg

Afisare castigatori
Vor fi premiate cele mai utile, practice si inspirate 10 raspunsuri. Castigatorii vor fi anuntati luni, 15 iunie 2015, in cadrul aceluiasi articol care prezinta concursul.

REGULAMENT CONCURS1. Concursul Himalaya de 1 iunie: Castiga produse naturale pentru copilul tau! este valabil in perioada 1-14 iunie 2015.2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 10 premii, constand fiecare intr-un pachet cu produse Himalaya ce cuprinde: Lotiune de corp pentru copii, Ulei hranitor pentru copii, Crema pentru copii, Sapun hidratant pentru copii, Pasta de dinti, Crema pentru uz general, Balsam hranitor pentru buze. Fiecare castigator va primi in plus o carte de colorat si o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *