CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect? Vino sa castigi!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Uscarea rufelor poate deveni o adevarata problema, atunci cand stai la bloc si mai ales atunci cand vremea nu tine cu tine. Sfatulparintilor.ro si Leifheit te invita la concurs. Spune care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect si poti castiga un uscator rufe Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile, oferit de Leifheit, ideal rufe uscate perfect.

Cand se desfasoara concursul:
Concursul se desfasoara in perioada 9-15 aprilie 2018.

17 APRILIE 2018
CONCURSUL S-A INCHEIAT! Castigatorul este Ana Naghi.

Care este premiul concursului:
Concursul va avea un castigator. Acesta va primi un uscator rufe Leifheit Pegasus 200 Deluxe Mobile, oferit de Leifheit.

Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile dispune de tije de uscare reglabile, astfel incat sa poti modifica distanta dintre liniile de uscare. De asemenea, se simplifica agatatul hainelor pe uscator si accelereaza procesul de uscare. Spatierea mai buna imbunatateste fluxul si circulatia aerului permitand uscarea mai rapida si a mai multor haine.
Uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile include si doua suporturi pentru?rufe mai mici,?pe care se pot fixa pana la?54 de articole?(sosete, batiste, pantaloni scurti etc.) fara a fi necesara utilizarea de carlige separate. Suporturile?se potrivesc pe orice bara cu diametrul intre 15 si 18 mm.

Cum participi la concurs:
Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 9-15 aprilie 2018 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

Care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect?
?

Cum se desemneaza castigatorul:
Participantii la concurs vor raspunde la intrebarea de mai sus, in cel mai creativ, detaliat si original mod. Redactia Sfatulparintilor.ro va desemna drept castigator raspunsul cel mai inspirat si util, fiind in totalitate la latitudinea acesteia alegerea castigatorului.
Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)
?
?
Cand se afiseaza castigatorul:
Castigatorul se va afisa pe 17 aprilie 2018, in acelasi articol care anunta concursul.

Succes tuturor!

REGULAMENT CONCURS

Concursul a”Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect? Vino sa castigi!” este valabil in perioada 9-15 aprilie 2018.
La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user …

spot_imgspot_img