Castigatori concurs Himalaya: Fii in forma primavara asta si castigi!

Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la un concurs de sezon, pentru a castiga premii de cea mai buna calitate care iti vor insenina zilele de primavara. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs in zona de comentarii si poti castiga unul dintre cele patru pachete cu produse Himalaya.
Produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente 100% naturale si sunt extrem de benefice pentru frumusetea si sanatatea ta.

Perioada desfasurare concurs
31 martie – 6 aprilie 2014

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt: cry_baby, Corina Doldoran, anoush, yrynuka

Felicitari!

Cum participi
Vino pe site in perioada 31 martie – 6 aprilie 2014, raspunde la intrebarea a”Ce faci concret pentru a avea un tonus excelent primavara?” in zona de comentarii.

Ce castigi
Unul dintre cele 4 pachete continand produse Himalaya: Gel pentru curatarea tenului cu Neem; Sampon cu proteine Repara si regenereaza; Crema hranitoare; Exfoliant purificator pentru fata cu Neem.

Afisare castigatori
Vor fi premiate cele mai utile, practice si inspirate 4 raspunsuri . Castigatorii vor fi anuntati luni, 7 aprilie 2014, in cadrul aceluiasi articol care prezinta concursul.

REGULAMENT CONCURS1. Concursul Himalaya: Fii in forma primavara asta si castigi este valabil in perioada 31 martie – 6 aprilie 2014.2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 4 premii, constand fiecare intr-un pachet cu produse Himalaya ce cuprinde: balsam de buze, sampon copii, lotiune copii, crema hranitoare, pasta de dinti.
4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a?www.sfatulparintilor.ro,?in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *