Castigatorul-fantoma la loto 6/49 explica de ce NU si-a revendicat premiul

Loto

“Am tinut in mine trei luni de zile ca sa nu rada lumea de mine. Nu dormeam noaptea. Nu aveam ce sa revendic, desi stiam ca am castigat”, spune cel mai ghinionist roman din istoria Loteriei.

Un fost consilier al Loteriei Romane afirma ca unul dintre cei doi castigatori ai marelui premiu la Loto 6/49 din 30 decembrie 2015 ar fi fost inventat pentru ca sefii institutiei sa bifeze profitul. Imediat dupa lansarea acuzatiei, a aparut public si al doilea “milionar” care sustine ca a rupt biletul castigator dintr-o neatentie teribila.
Una dintre cele mai neobisnuite situatii din istoria Loteriei Romane are ca punct de pornire o tragere speciala la Loto 6/49 care a avut loc pe 30 decembrie 2015.
In urma extragerii bilelor din urna, s-a stabilit ca premiul cel mare, in valoare totala de peste 7 milioane de euro, va fi impartit de doi castigatori care au reusit sa bifeze aceleasi sase numere norocoase.
Un premiu a fost revendicat, al doilea castigator nu s-a prezentat sa-si incaseze banii. Este vorba despre un barbat de 57 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *