Catalin Morosanu, VICTORIOS la Madrid: Daca nu erau miile de romani din sala, ar fi fost mult mai greu

Luptatorul din Romania s-a impus la decizie, dupa un meci spectacolos in care si-a trimis adversarul la podea, in runda a doua, informeaza MEDIAFAX.
“A fost un meci incredibil, iar daca nu erau miile de romani din sala, cu siguranta ar fi fost mult mai greu pentru mine. Suntem o tara mica, dar mandra si ma bucur sa port steagul pe umeri oriunde lupt”, a declarat Morosanu in aplauzele spectatorilor care au umplut Palacio Vistalegre.
Citeste si?Mesajul lui Catalin Morosanu dupa ce L-A DISTRUS pe URIASUL POLONIEI: “In 11 ani de cariera nu mi s-a intamplat asa ceva”
Dupa meci, sute de romani l-au asteptat pe Catalin Morosanu la iesirea din sala si au blocat masina in care se afla cel supranumit “Moartea din Carpati”. “Catalin, multumim!”, i-au strigat fanii lui Morosanu, care s-a oprit pentru a oferi autografe si pentru a face poze.
In gala de la Madrid s-au mai luptat alti doi romani, Eduard Chelariu si Cristian Ristea, dar ambii au fost invinsi. Chelariu a pierdut la puncte in fata congolezului Nenes Nayanesh, in timp ce Ristea a fost invins prin knockout tehnic, in a doua repriza, de polonezul Dawid Zoltaszek.
Promotorul Eduard Irimia, CEO al Superkombat, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *