Cazul Aylan se repeta: doua fetite siriene, gasite inecate

UPDATE 14:56 ?Doua fetite siriene, cu varste de patru si respectiv cinci ani, s-au inecat dupa ce doua ambarcatiuni cu imigranti care incercau sa ajunga din Turcia in Grecia s-au scufundat vineri si sambata.
O fetita cu varsta de cinci ani a murit sambata, iar alti 13 imigranti sunt dati disparuti, in largul insulei elene Lesbos, a anuntat Paza de Coasta greaca. O alta fetita siriana, in varsta de patru ani, s-a inecat in largul coastelor turce vineri, in timpul eforturilor familiei sale de a ajunge in Grecia, relateaza agentia Anadolu
Citeste si: FOTO. Sute de refugiati, in drum spre BULGARIA
***
O fetita siriana de cinci ani s-a inecat sambata, la doua saptamani de la moartea?baiatului de trei ani, Aylan.?Mai multi alti migranti sunt dati disparuti dupa naufragiul ambarcatiunii lor, care incerca sa ajunga in Grecia din Turcia, informeaza agentia de presa elena ANA, citata de AFP, informeaza Agerpres.?
Aceasta noua drama intervine a doua zi dupa descoperirea trupului unei fetite siriene de patru ani, vineri, pe o plaja din regiunea Cesme, in vestul Turciei, nava cu care incerca sa ajunga in Grecia naufragiind.?
Citeste si: VIDEO. Politia slovena a folosit gaze lacrimogene impotriva imigrantilor, la granita cu Croatia
Citeste si:?Drama refugiatilor se repeta: O fetita siriana de patru ani, gasita inecata pe o plaja din TurciaGarda de coasta greaca a reusit sa salveze 13 persoane si este in cautarea supravietuitorilor, a precizat agentia. Accidentul s-a produs la nord de Lesbos, una dintre insulele grecesti care se confrunta cu un aflux de refugiati veniti din Siria devastata de razboi.?Numerosi migranti au murit traversand Marea Egee dinspre Turcia, in cautarea umui viitor mai bun in Europa, noteaza AFP.?
Citeste si:?TRAGEDIA refugiatilor, adusa in atentia lumii de valurile Marii Mediterane. Cadavrul unui copil de trei ani, gasit pe litoralul turcLa inceputul lunii, fotografiile cu un baietel sirian de 3 ani gasit mort pe o plaja din statiunea Bodrum din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *