Ce banci din Romania au esuat la capitolul

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

RBS, Raiffeisen Bank, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania si BCR sunt bancile din Romania care in ultimii ani au incercat sa isi schimbe strategia de branding fata de consumatori. Unora le-a iesit, altora nu. Cristina Preda i-a luat la rand pe fiecare in parte, analizand ce anume au facut bine sau gresit: ” Industria bancara a devenit, in ultimii ani, una dintre cele mai active industrii in ceea ce priveste frecventa, intensitatea si originalitatea comunicarii. Daca la inceput toti jucatorii insistau pe mesaje clasice si oh-so-boring precum stabilitate, incredere, putere, astazi din ce in ce mai multe banci aleg sa-si nuanteze, diferentieze si adreseze mesajul catre grupuri tinta mai sofisticate, mai deschise la nou si diferit, la creativ si prietenos, la uman si cald.”
Citeste si tu concluziile la care a ajuns Cristina in cele doua parti ale articolului sau „Despre branding in banking” (http://business-edu.ro/Guest-Editors/To-Brand-or-not-to-brand/despre-branding-in-banking-partea-i.html )

Cristina Preda este fondatorul si Directorul General al Brand Academy, prima institutie romaneasca dedicata educatiei de branding si comunicare de marketing. Ea vine cu un nou articol in fiecare luna pe www.business-edu.ro in rubrica sa „To brand or not to brand…” Aici gasesti toate articolele Cristinei, ii poti lasa mesaje sau comentarii sau ii poti propune noi subiecte de discutie!

„To brand or not to brand…” este una dintre cele 20 noi rubrici de pe site-ul www.business-edu.ro pe care le poti descoperi in sectiunea Guest Editors. 20 specialisti, traineri si coach-i vin in fiecare luna sa iti impartaseasca din experienta lor, sa iti raspunda la intrebari si propuneri, sa compare ceea ce se scrie in teorie cu ceea ce se intampla in realitate.
Daca esti interesat de vreunul din domeniile marketing, training, coaching, NLP, psihanaliza organizationala, work&life balance, dezvoltare personala, inteligenta emotionala, customer care, sales, branding, business sau relatii interumane atunci vino si ia-ti zilnic resursele de pe www.business-edu.ro !

Mai multe informatii:
Luiza Pirvulescu
luiza.pirvulescu@business-edu.ro
0729850935

spot_imgspot_img