Cum sa ne comportam cu managerii tirani?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cum arata managerul tiran? Are multe „calitati”, insa le-am putea concentra intr-o singura fraza: manager agresiv care isi tiranizeaza subalternii. Insa, „unii angajati au impresia ca sefii tirani sunt astfel ca urmare a presiunilor zilnice si a rigorilor pe care le suporta. Sefii sustin ca nu au timp de „fineturi”, ci trebuie sa tipe si sa puna presiune pentru ca lucrurile sa mearga. Cu certitudine exista o diferenta clara intre un sef nerabdator si stresat si unul tiranic!”
Iulian Penescu lucreaza din 1991, iar in tot acest timp a intalnit de mai multe ori „managerul tiran”. El ne invata in ultimul sau articol, „Cum sa ne comportam cu managerii tirani?” publicat in rubrica „Cum sa…” a site-ului www.business-edu.ro despre cum il poti recunoaste si cum actioneaza seful tiran, ce riscuri sunt daca el ramane in companie si ce solutii ai ca si subaltern.
Citeste si tu integral articolul aici: http://business-edu.ro/Guest-Editors/Cum-sa/cum-sa-ne-comportam-cu-managerii-tirani.html , comenteaza-l sau propune-i lui Iulian noi subiecte de discutie care te intereseaza.

Iulian Penescu este unul dintre cei 20 de specialisti- traineri, coach, psihanalisti, profesionalisti- care te invita in sectiunea Guest Editors a site-ului www.business-edu.ro pentru a gasi resurse si a afla raspuns la intrebarile tale legate de dezvoltare personala, cariera, training, business, coaching, marketing, psihanaliza organizationala, comunicare si creativitate, NLP, branding, inteligenta emotionala, sales, customer care si altele.
Marius dezvolta rubrica Sales Training, unde te asteapta in fiecare luna cu noi articole!

Pe www.business-edu.ro mai gasesti interviuri, agenda de cursuri, catalogul firmelor, jobs, glosar de termeni, video precum si alte resurse si informatii utile! Ia-ti portia de dezvoltare de pe www.business-edu.ro !

spot_imgspot_img