CE CADOURI isi fac romanii de Paste. LISTA celor mai INSPIRATE obiecte pe care le poti darui

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cu ocazia Pastelui, romanii le cumpara celor dragi mai ales dulciuri, vin si cafea (60%), dar si articole de imbracaminte (39%) sau accesorii vestimentare – esarfe, genti, curele (34%), potrivit unui studiu recent realizat de MEDNET Marketing Research Center.
Alte cadouri preferate de romani in aceasta perioada speciala sunt accesoriile pentru masa de Paste – pahare, fata de masa, servetele (23%), incaltamintea (20%) sau bijuteriile (7%).
Nu lipsesc din lista cadourilor nici BANII cash – 7% dintre romanii apeleaza la aceasta metoda „sigura” de a le face o bucurie persoanelor apropiate.
Un cadou mult mai inspirat consta in jucariile pentru cei mici (doar 4% dintre romani au aceasta idee). Romanii mai cumpara, de asemenea, carti, CD-uri sau Mp3 player.
Cu ocazia Pastelui, aproape 70% dintre persoanele intervievate, din mediul urban, au declarat ca intentioneaza sa cumpere cadouri celor dragi.
Principalul „beneficiar” al acestor cadouri este persoana iubita (sotul/sotia sau iubitul/iubita), peste 60% dintre respondenti oferind „perechii lor” daruri de Paste.
Potrivit studiului MEDNET Marketing Research Center, mai mult de jumatate dintre acestia au declarat ca vor oferi cadouri atat ?parintilor (58,4%), cat si copiilor/nepotilor (57,7%). Atunci cand ne referim la familiile cu copii, principalul „beneficiar” al cadourilor de Paste devine copilul.
Comparativ cu anul trecut, bugetul mediu alocat sarbatoririi Pastelui nu a crescut semnificativ din punct de vedere statistic, suma medie situandu-se in jurul valorii de 359 lei in 2014, fata de 358 lei in 2013.
Studiul a fost realizat online, pe un esantion reprezentativ la nivel national – urban, in perioada 4 – 8 aprilie 2014. Au fost intervievate 663 persoane cu varsta cuprinsa in intervalul 18 – 55 …

spot_imgspot_img