Ianis Hagi: Mergem in Serbia sa castigam turneul

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 14.04.2014 19:14 Ultima actualizare: 14.04.2014 19:15

Capitanul echipei sub 16 ani a Romaniei, Ianis Hagi, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca selectionata pregatita de Florin Raducioiu va merge in Serbia pentru a castiga turneul la care mai participa Cehia si Bulgaria, informeaza frf.ro.

“Chiar daca mergem cu trenul, cu autocarul sau cu avionul, pentru mine nu conteaza, mergem sa dam tot ce putem si sa castigam fiecare meci. Imbrac tricoul Romaniei, este ceva ce ma onoreaza si primul obiectiv este sa ducem Romania la Campionatul European de juniori. Orice adversar trebuie tratat corect, serios, vreau sa castigam toate meciurile, sa castigam turneul, asa sunt eu invatat si educat”, a spus Hagi.
Dupa ce Florin Raducioiu a afirmat ca Ianis Hagi poate juca oricand in Liga I, mijlocasul a raspuns: “Multumesc pentru aprecierile antrenorului Florin Raducioiu, care inteleg ca ma vede oricand in Liga 1, insa nu ma grabesc, voi debuta cand considera antrenorii mei. La aprecieri trebuie sa raspund cu ce fac pe teren, acolo conteaza. ”

Fundasul Virgil Ghita a mentionat ca un avantaj al turneului din Serbia e reprezentat de faptul ca Romania va intalni reprezentativa Cehiei, care va fi adversar si in campanie de calificare la turneul final al Campionatului European. “Este un turneu important, mai ales ca intalnim si Cehia, o adversara din campania de calificare. De la orice turneu invatam lucruri noi, iar la varsta asta este ceea ce conteaza cel mai mult”, a adaugat Ghita.
Programul complet al selectionatei U16 la turneul de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *