Ce masuri a luat RATB, in urma codului rosu de temperaturi extreme

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a decis inchiderea tuturor caselor de vanzare a tichetelor de calatorie, sambata, de la ora 12.00, din cauza codului rosu de canicula. Activitatea centrelor de vanzare va reveni la normal, duminica, 2 iulie.

“In aceasta perioada, activitatea de control se va axa doar pe preventie si pe informare a calatorilor. Incepand de duminica, 02.07.2017, activitatea la centrele de vanzare se va desfasura dupa programul normal”, transmite RATB.

De asemenea, angajatii RATB impart sticle cu apa calatorilor. “Pe canicula, angajatii RATB le ofera calatorilor sticle cu apa potabila. Avand in vedere temperaturile caniculare de sambata 1 iulie 2017, angajatii Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) au oferit calatorilor sticle cu apa potabila, in urma unei decizii Primariei Municipiului Bucuresti.
Echipele de controlori au fost si ele mobilizate sa distribuie sticle cu apa calatorilor, iar activitatea lor s-a axat pe latura de informare si preventie.RATB a suplimentat in aceasta perioada parcul de vehicule si a scos in traseu toate autobuzele dotate cu instalatii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *