Ce nu ti-a spus nimeni despre paracetmol! Medicii il prescriu pentru o afectiune des intalnita la cupluri!

Durerea pe care o provoaca o ruptura amoroasa este cat se poate de reala. Reteta prin care putem scapa de aceasta suferinta se gaseste in cabinetul medicului, dau asigurari expertii.
“Trebuie sa vorbim!a” Prima reactie la auzul acestor vorbe este una implacabila de pericol. Corpul intra in stare de alerta, muschii se tensioneaza, inima incepe sa bata mai tare, sangele circula parca mai repede, respiram sacadat si pupilele ni se dilata. O amenintare pluteste in aer. Aceste simptome ne fac in mod firesc sa luaam pozitia de aparare, pana in momentul fatal al despartirii.Dupa care se declanseaza altele, distincte, puse in miscare de sentimentul de respingere. Organul care gestioneaza o situatie de posibil pericol este hipotalamusul, in timp ce o ruptura activeaza sistemul nervos parasimpatic, scrie elpais.com.

Prin intermediul nervului vag, spre creier, sunt transmise semnale distincte care ajung la inima si la stomac. Ceea ce simtim este o durere fizica reala. Potrivit aceleiasi surse, exista studii care au dovedit ca si in cazul unei rupturi amoroase mai vechi vederea unor fotografii si rememorarea momentului respingerii determina, pe acelasi principiu, aparitia unei dureri corporale. Odata ce hormonii nostri furnizori, unii dintre …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *