Ce sa faci cand bebelusul plange fara motiv. TOP 8 sfaturi pentru parinti

Bebelusul plange fara motiv? Cand esti proaspata mamica, plansul bebelusului este coplesitor. Mai ales daca esti la primul copil, si nu prea ai cunostinte de ingrijire a bebelusului. Cand e foarte mic, e clar ca nu plange din rasfat si trebuie sa descoperi principala cauza. Incepi sa verifici daca ii e foame sau, dimpotriva, a mancat prea mult, daca a facut pe el si trebuie schimbat, daca are temperatura etc. Daca ai facut toate astea, iar raspunsul este NU la fiecare dintre probleme, orice mamica intra in panica.
Iata cateva sfaturi de ingrijire a bebelusului oferite de specialisti pentru a sti ce sa faci cand bebelusul plange fara motiv, cel putin aparent.

Bebelusul plange fara motiv? Ofera-i bebelusului ceva de supt
Suptul normalizeaza bataile inimii, ii relaxeaza burtica, si-l calmeaza. O suzeta poate fi de ajutor, chiar si o jucarioara speciala moale pe care sa o poata tine in gurita.

Strange bebelusul la piept
Bebelusii sunt obisnuiti cu caldura si securitatea din pantecele mamei. Tocmai de aceea, cand plange aparent fara motiv, este bine fie sa-l inveliti cu o paturica, fie sa-l strangeti la piept pentru a recapata acea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *