CFR FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. Derby pentru locul 1

CFR FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT.?Radu Petrescu a fost delegat de CCA la meciul CFR – FCSB, urmand sa fie ajutat de asistentii Adrian-Radu Ghinguleac si Mihail-Mircea Grigoriu. Arbitru de rezerva a fost desemnat Robert-George Dumitru, iar observator de joc este Nicolae Grigorescu.?DIGISPORT?si?TELEKOMSPORT?transmit, duminica, de la ora 21:00,?CFR FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO.
CFR FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. Antrenorul celor de la CFR,?Antonio Conceicao, a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului cu FCSB. In cazul unei victorii, CFR ar reveni pe primul loc al Ligii 1. “E adevarat ca daca vom invinge vom fi din nou pe primul loc, sper ca nu se va repeta situatia din sezonul trecut. FCSB e o echipa cu doua – trei solutii pe fiecare post, in timp ce la noi continua procesul de recuperare. Din punct de vedere ofensiv au o calitate uriasa, dar vom incerca sa nu repetam greselile pe care le-am facut in ultimele jocuri. Important pentru mine este sa marcam, nu ma priveste ce jucatori lipsesc de la echipa adversa”, a spus Conceicao inainte de CFR – FCSB, meci care se joaca,?duminica, in etapa a 8-a, de la ora 21:00,?LIVE STREAM ONLINE VIDEO?DIGISPORT TELEKOMSPORT.
CFR FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. Nicolae Dica, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu CFR:”Intalnim campioana Romaniei, o echipa foarte buna, cu jucatori cu experienta. Chiar daca au ratat calificarea in grupele Europa League formeaza o echipa foarte buna.?Ne asteapta o partida foarte grea. Avem doua puncte avans si e important este ca maine seara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *