Ce sa faci cand copilul scrasneste dintii?

Ti se intampla si tie sa iti dai seama ca, in timp ce doarme la el in patut,?copilul scrasneste dintii? Exista metode prin care el poate fi ajutat, deci nu te ingrijora prea tare si incearca sa afli care este cauza pentru care el recurge la aceasta metoda.

Copilul scrasneste dintii – E periculos?
Desi este posibil sa te fi ingrijorat atunci cand l-ai auzit pe cel mic scrasnind din? dinti, trebuie sa stii ca acest obicei nu este neaparat daunator. Pana cand puiul tau se? obisnuieste cu noile comori albe din gurita, el poate sa aiba obiceiul de a-si scrasni dintisorii. Acest obicei poate fi declansat si de durerea dintisorilor care dau sa iasa sau de la o infectie a urechii. Nici nasul infundat sau alergiile nu-l scutesc pe cel mic de scrasnitul dintisorilor, deci fii atenta la cele ce urmeaza pentru ca te vor ajuta sa afli mai multe despre cum il poti ajuta pe cel mic.
Cel mai adesea, automatismul de scrasnire a dintilor se manifesta in primul an de viata si nu are nicio semnificatie. Fie ca este declansat de un nou dintisor sau pentru ca puiul nu este obisnuit inca sa aiba dintisori in gurita, scrasnitul poate sa faca parte din viata puiului tau pana in momentul in care puiul se va obisnui cu dintii si in care durerile provocate de acestia vor fi disparut. In aceste situatii, poti apela la medicul dentist care va verifica gingiile micutului pentru a se asigura ca nu exista probleme.

Copilul scrasneste dintii – Otita
Un semnal al otitei este scrasnitul dintisorilor. Cu toate acestea, daca scrasnitul apare fara alte simptome ale bolii, este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *