MESAJE INGERI PAZITORI ZODII pentru saptamana 25- 31 iulie 2018. Ce te preocupa?

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana?25- 31 iulie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!

Ingerii iti sunt intotdeauna alaturi si vor sa te ajute, dar ei functioneaza dupa legile Universale printre care si cea a liberului arbitru care permite omului sa isi faca propriile alegeri fara sa fie calauzit, tocmai pentru a experimenta ce se intampla cand alege x fata de ce se intampla cand alege y si asa se manifesta legea karmei – actiune urmata de consecinta.

Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!
Ei intervin doar atunci cand fie esti in mare pericol, fie te abati prea mult de la drumul sufletului. Exact asa cum face si un parinte cu copiii sai la locul de joaca.
Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Invata sa vorbesti mereu cu ingerii tai asa cum faci cu cel mai bun prieten.

Vei fi uimit cata claritate primesti si cat de mult bine va veni usor pe calea ta.? Vei invata sa accepti faptul ca ceva ce nu s-a intamplat conform dorintei tale este de fapt un lucru bun. Cine stie de ce rau ai fost ferit de ingeri daca s-ar fi intamplat ce vroiai?

Si tu simti ca esti indrumat si calauzit de ingerii tai? Dovezile sunt in jurul tau, semne, a”coincidente”, sincronicitati in care parca cineva a asezat cu mana ca tu sa fii intr-un loc si nu in altul, sa ti se intample un lucru aparent inexplicabil ca sa fii ferit de altceva mult mai rau.

Ingerii iti lasa semne in permanenta, prin lucruri la indemana ta. Iata cele mai comune semne prin care recunosti ca ingerii iau legatura cu tine, precum si cea mai puternica rugaciune catre ingerii pazitori.

Ingerii care iti vegheaza zodia in care te-ai nascut fac parte din ingerii de la nastere, pentru ca data nasterii determina zodia persoanei.

Iata aici despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Ce intrebare vrei sa pui acum ingerilor tai? Iata pasii:
respira adanc si rar de 3 ori.
inchide ochii si pune mana pe inima ta.
simte care este intrebarea, preocuparea sau cerinta pe care o ai de formulat si despre care doresti sa primesti o calauzire sau un raspuns de la ingeri. Apoi citeste la zodia ta.
daca raspunsul nu are APARENT sens sau legatura cu ce ai intrebat, este pentru ca primesti acel mesaj de care are nevoie sufletul tau acum; acesta este prioritar. Gandeste-te bine si vei intelege de ce l-ai primit.

Inger ingerasul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu, totdeauna fii cu mine si ma invata sa fac bine, eu sunt mic, tu fa-ma mare, eu sunt slab, tu fa-ma tarea??

Vino pe Sfatulparintilor.ro in fiecare miercuri pentru a afla mesajele ingerilor pazitori pentru zodia ta!

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Acorda atentie propriilor vise
Ingerii au lucrat in timp ce visai pentru a te ajuta sa scapi de vechile temeri si sa atingi noi culmi de fericire si de pace. Te-au invatat in timpul somnului, dand raspuns la rugaciunile tale si punand temelie pentru implinirea misiunii personale in aceasta viata. Desi s-ar putea sa nu iti amintesti aceste vise, informatiile se afla in subconstient si te ajuta in multe feluri. Poti accesa multe din sfaturile ingerilor tai tinand un jurnal al viselor. Este bun oricare tip de carnetel. Pastreaza-l la capul patului si scrie in el orice vis iti amintesti din noaptea precedenta. Curand vei recunoaste anumite tipare in temele si simbolurile care apar si care iti ofera calauzire pentru orele de veghe.
Semnificatii specifice posibile: Visele care se repeta ti se adreseaza, acorda-le atentia cuvenita; Respecta-ti dorintele si actioneaza pentru implinirea lor; Consulta un expert in domeniul viselor sau o carte de vise; Asigura-te ca dormi suficient; Mergi la culcare linistit.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O persoana la care te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *