Ce scrie presa straina despre Cazul Adrian Nastase.

Rasturnarile de situatie din cazul Adrian Nastase au ajuns si in atentia presei internationale. Publicatii precum Chicago Tribune, Huffington Post si The Financial au relatat despre audierile medicului Serban Bradisteanu si a celor trei politisti implicati in cazul fostului premier.
Cotidianul Chicago Tribune preia o stire a agentiei Reuters despre audierea la DNA a lui Serban Bradisteanu si a oamenilor legii care au fost responsabili de punerea in executare a mandatului de arestare. Cotidianul noteaza ca medicul a fost pus sub acuzare pentru ca l-ar fi ajutat pe fostul premier sa intarzie incarcerarea.
Radio Europa Libera mentioneaza ca au aparut dubii in privinta diagnosticului pus de Bradisteanu lui Nastase. La randul sau, o televiziune locala din Texas prezinta o stire Associated Press care afirma ca procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, s-ar indoi de faptul ca Nastase a incercat sa isi ia viata.
Publicatia Huffington Post citeaza un martor al Reuters, care a urmarit indeaproape evenimentele la arestarea lui Adrian Nastase. Un martor Reuters a vazut cum Nastase a fost preluat de la locuinta sa si a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *