Ce se intampla cu Andrei Galut, artistul care a supravietuit incendiului din COLECTIV

Din pacate insa, se pare ca Andrei Galut este, si acum, la trei ani de la cumplitul eveniment, afectat, la modul cel mai serios, de cele petrecute, scrie stirilekanald.ro. Iar acum, chiar daca a beneficiat de tratamente cat se poate de bune, in strainatate, cantaretul este departe de a fi recuperat.
Citeste si?Proiect de lege prin care 30 octombrie sa fie Ziua pacientului ars, pentru a marca tragedia din Colectiv, depus de deputati PSD si PNL
Ranile pe care le-a suferit, arsurile cumplite pe care le-a avut dupa ce a scapat cu viata din Clubul Colectiv au fost atat de grave incat, si acum, la aproape trei ani de la tragedie, il impiedica pe Andrei Galut, solistul trupei “Goodbye to Gravity” sa duca o viata normala.
Mai exact, in ultimele cateva luni, sustin sursele noastre, Andrei Galut a facut pasi importanti pentru a se recupera, clinica din Germania in care a fost tratat reusind performante incredibile pe marginea acest subiect. De altfel, ne-au spus sursele citate, solistul trupei este, acum, in situatia de a face naveta intre Romania si Germania pentru a-si termina tratamentul de recuperare dupa arsurile pe care le-a avut, medicii fiind de-a dreptul optimisti cu privire la evolutia lui, pe partea motrice, mai ales ca visul lui, acum, este sa poata canta, din nou, macar la chitara, muzica fiindu-i tot ce i-a mai ramas.
Ultimul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *