Ce spune Ministrul Transporturilor despre situatia exploziva de la TAROM

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, miercuri, ca in urmatoarele cateva saptamani se vor mai face schimbari la nivelul TAROM, precizand ca protestul spontan declansat de angajati din cadrul Departamentului tehnic va fi rezolvat la nivelul companiei.

Intrebat despre protestul declansat miercuri de aproximativ 100 de salariati ai Departamentului Tehnic din cadrul TAROM, care au solicitat plata orelor suplimentare, Costescu a precizat ca s-a facut o analiza in acest sens.
“Nu acesta este singurul motiv. Inteleg ca ei mai au si niste nemultumiri generale despre modul in care a inceput sa se schimbe procedura de lucru in TAROM in acest moment, pentru ca deja acolo sunt niste schimbari si vom mai avea, nu vreau sa spun mai mult. Si saptamanile care vin veti mai vedea niste schimbari la TAROM. (…) Din modul in care vi le-am anuntat o sa le vedeti cand se vor produce. Sunt niste indreptari treptate de politica si, in acelasi timp, de abordare. Abordarea de pana acum nu a fost cea potrivita. Vom avea grija ca prin masurile pe care le luam sa fie abordarea potrivita pentru a scoate societatea din aceasta situatie in care este acum”, a declarat ministrul Transporturilor, la Palatul Victoria, la finalul sedintei de Guvern.
Despre faptul ca protestatarii reclama si ca reparatia unor aeronave a fost externalizata, Costescu a spus: “E corect, reclama si acest lucru, dar nu ca este externalizata, ci ca au auzit ca s-ar dori sa fie externalizata”.
“E un protest spontan care va fi reglat de conducere (a TAROM – n.r.)”, a completat ministrul.

Citeste totul despre: Tarom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *