Cea mai batrana domnisoara de onoare, in Guiness World Records 2009

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cea mai batrana domnisoara de onoare, in varsta de 105 ani, si cel mai lung caine, care masoara doi metri si 32 de centimetri, sunt noutatile Guiness World Records 2009, care a fost lansata pe piata miercuri.

Potrivit lucrarii, Angelina Jolie este actrita care are cea mai mare putere din lume, titlu pe care anul trecut l-a impartit cu Janifer Aniston, in timp ce partenerul ei, Brad Pitt, a fost desemnat cel mai puternic actor din lume, preluat de la Tom Cruise. Astfel, Brangelina devine cel mai puternic cuplu de la Hollywood, informeaza Telegraph, in editia online.

Pe de alta parte, americanca Edna Parker a preluat titlul de cea mai batrana persoana din lume anul acesta, ajungand la varsta de 114 ani si 115 zile.

Dintre recordurile cele mai ciudate include in a 54-a editie a Guiness World Records fac parte cea mai mare conferinta de presa subacvatica, la care au participat 61 de jurnalisti, si cea mai mica talie de adult, de 53 de centimetri.

Cel mai lung caine din lume este copoi irlandez, Mon Ami von der Oelm?hle, care a fost desemnat cel mai lung caine din lume, masurand doi metri si 32 de centimetri, in timp ce Heaven Sent Brandy, un Chihuahua cu lungimea de 15 centimetri, a fost desemnat drept cel mai scurt caine din lume.

Dintre celebritatile care au daramat recorduri fac parte Britney Spears, al carei comportament bizar din ultimul an au transformat-o in cea mai cautata celebritate pe internet, actorul Samuel L Jackson este cel cu cele mai mari venituri din lume, cu 68 de filme care au generat 7,94 miliarde de dolari, in timp ce Amy Winehouse este cantareata britanica cu cele mai multe premii Grammy castigate.

Led Zeppelin a batut recordurile pentru cea mai mare cerere de bilete pentru concerte muzicale, dupa ce s-au inregistrat 20 de milioane de cereri de bilete pentru concertul de la Londra de anul trecut.

Guinness Book of Records a fost infiintata in 1950, dupa ce creatorul sau, Hugh Beaver, atunci director al Guinness Brewery, a fost implicat intr-o cearta referitoare la cea mai rapida pasare din Europa. Ulterior, fascinatia de a impune si depasi recorduri a facut ca lucrarea sa devina la randul ei un record, cu vanzari de peste 100 de milioane de exemplare in 100 de tari.

Anul trecut, Guiness Book of Records a depasit vanzarile lucrarilor lui Jamie Oliver si Russell Brand si a stat noua saptamani consecutiv pe locul intai in topul vanzarilor. Anul acesta, editorii lucrarii spera ca adaugarea de imagini tridimensionale si de ochelari speciali va conduce la reeditarea performantei.

spot_imgspot_img