Ceasurile de mana, accesorii potrivite pentru rochiile de seara?

Ceasurile de mana, accesorii potrivite pentru rochiile de seara?

Ceasurile de mana sunt indragite deopotriva atat de barbati, cat si de femei, nu doar pentru rolul lor functional, ci si pentru cel de bijuterie, fara de care multe tinute nu ar fi complete sau nu ar avea acea tusa finala de care au nevoie. In timp ce unii le poarta ocazional, accesorizand doar anumite tinute, altii aproape ca nu se despart de ceasul de la mana, de aici si diversitatea de modele, stiluri si dotari tot mai sofisticate ale acestora.

Daca in cazul barbatilor lucrurile par mai simple in ceea ce priveste purtarea acestui accesoriu, atat la tinute casual, cat si in cazul celor elegante, pentru ca intotdeauna un ceas pretios va arata perfect alaturi de un costum de buna calitate, in ceea ce priveste reprezentantele sexului frumos, parerile sunt impartite in privinta folosirii lui la un eveniment pretentios, alaturi de o rochie fina de seara.

Astfel, exista o categorie care considera ca rochia de seara are nevoie de alte bijuterii pentru accesorizare, excluzand dintre variantele acceptate ceasuri de dama, mergand pe linia clasica, a regulilor de eleganta de altadata. In acelasi timp, o categorie a reprezentantelor sexului frumos, mai putin traditionalista, deschisa la provocari, trece de bariera acestor legi nescrise si alege ceasul de mana chiar ca accesoriu ? cheie pentru construirea unei tinute de seara.

Bineinteles, alegerea modelului va fi una precauta, pentru a nu crea un dezechilibru tinutei elegante, in acest sens tinandu-se cont de anumiti factori, evident in functie de stilul si preferintele fiecareia, vezi oferta de pe Japora. Astfel, pentru a accesoriza armonios o rochie de seara, eleganta, va fi nevoie cu siguranta de un model de ceas mai discret, delicat, care sa contina o serie de detalii care sa aduca pretiozitate si finete acestui accesoriu si implicit intregii tinute.

De asemenea, atunci cand modelul rochiei este unul suficient de incarcat, este recomandat un model de ceas de dimensiuni cat mai mici, discret, in stil minimalist si nu unul care sa atraga atentia prin decoratiunile lui bogate.

Bratara ceasului ales pentru evenimentului de seara, daca este metalica, trebuie aleasa tinand cont de culoarea metalului pretios al celorlalte bijuterii purtate la acea ocazie, aur alb, galben, roz, argint etc. Un aer shic poate fi oferit tinutei elegante si de foma cadranului, rotunda, ovala sau una atipica, dar si ornamentele, incrustatiile cu pietre sau cristale ale acestuia, care se pot regasi, pentru un plus de efect, si pe bratara ceasului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *