Cei mai pasionati chopperisti din Europa sunt in cursa pentru “Cel Mai Frumos Choppera”.

La Festivalul “The Most Beautiful Truck Choppera” a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLES CHOICE la “HOG RALLY Croatia 2011a”
Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei. Evenimentul va fi onorat de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U.N.T.R.R., Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor. Peste 1.000 de concurenti vor intra in cursa pentru marele premiu, fiecare concurand cu camionul sau chopperul din dotare, pentru probe diferite.
Alaturi de acestia va fi si Marcel Chiva, director Harley-Davidson Bucuresti si posesorul unor superbe choppere, castigatoarele unor importante premii internationale. Una dintre vedetele festivalului este “Mosul 33a”, asa cum a fost denumit primul custom construit in Romania, care a castigat in anul 2011 doua premii importante la concursul de Custom Bike din Croatia: Premiul I la categoria Big Twin si premiul de popularitate People”s Choice, obtinut cu votul participantilor la eveniment. Motocicleta este un Harley-Davidson Softail Springer 1999, motor 1340 cmc Evo. Sasiul si anvelopele sunt originale Harley-Davidson, roata fata – Mammoth 21 x 2.15, roata spate – Mammoth 16 x 3.15, jante …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *