Cei patru adolescenti si antrenorul lor de fotbal au fost evacuati din grota thailandeza UPDATE

UPDATE: Ultimii doi membri ai grupului de jucatori de fotbal aflati in subteran urmeaza a fi salvati pana marti seara, au informat echipele de salvare.
UPDATE: Surse apropiate serviciilor de salvare au confirmat pentru BBC ca TREI persoane au fost aduse la suprafata, marti.
UPDATE: Doi adolescenti care se apropiasera de iesirea din grota Tham Luang au fost scosi la suprafata de echipa de scafandri. Pana acum, au fost salvati 10 baieti, din cei 12 ramasi blocati in subteran alaturi de antrenorul lor.
UPDATE: Inca o masina de salvare asteapta in fata grotei.? Se pare ca doi adolescenti sunt in apropiere de intrarea in grota, au informat ziaristii.

UPDATE: O ambulanta a fost vazuta plecand de la grota. Inca doi copii ar fi fost fost evacuati, potrivit ziaristilor care asteapta cu emotie evacuarea captivilor. ?
UPDATE: Baietii cerusera paine si ciocolata si le-au primit. Duminica, primii patru copii salvati au cerut un meniu traditional, dar li s-a spus ca sistemul lor digestiv nu ar fi fost pregatit sa consume asa ceva, deocamdata.Scafandrii specialisti si celelalte echipe de salvare asteapta cu nerabdare scoaterea ultimilor patru adolescenti si a antrenorului lor de fotbal, blocati in pestera din Nordul Thailandei.?Operatiunea de gasire si evacuare a celor cinci persoane care au mai ramas in grota pare sa aiba toate sansele de a se incheia cu bine chiar astazi.

Primii opt baieti au fost eliberati cu succes prin interventiile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *