Cel mai bogat roman face concedieri de dupa gratii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Concedieri

Ioan Niculae face concedieri de dupa gratii. Combinatul de la Slobozia da afara 80% dintre salariati, dupa ce miliardarul nu a obtinut eliberarea conditionata.

Grupul InterAgro anunta disponibilizari la combinatul din Slobozia, la cateva zile dupa ce proprietarul sau, miliardarul Ioan Niculae, a aflat ca trebuie sa mai stea in spatele gratiilor, instanta respingand eliberarea sa conditionata.
Daca Gazprom foloseste amenintari cu taierea gazelor pentru promovarea intereselor sale strategice, oamenii de afaceri autohtoni folosesc un alt instrument de presiune: amenintarile cu disponibilizarea angajatilor. Dupa ce magnatul Ioan Niculae a aflat ca va ramane in continuare in spatele gratiilor si nu va fi eliberat conditionat din inchisoare, grupul InterAgro a anuntat o noua runda de concedieri.
Administratorii combinatului chimic din Slobozia, Chemgas, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, condamnat in dosarul „Mita la PSD”, au anuntat disponibilizarea colectiva a 450 din cei 542 de de angajati. Demersul a fost demarat deja si este programat sa se incheie in prima jumatate a lunii martie. Initial, programul trebuia sa demareze in luna decembrie, urmand sa fie pus in practica din luna ianuarie.
Conducerea companiei a decis, insa, la acel moment, sa amane procesul pentru luna februarie. „In prezent, in cadrul societatii comerciale este angajat un numar de 542 de salariati, urmand a fi disponibilizat un numar de 450 de salariati. Perioada 23 ianuarie-23 februarie 2016 este perioada emiterii deciziilor de concediere. Mentionam ca de la data inmanarii acestor decizii se va derula perioada de preaviz de 20 de zile lucratoare, iar perioada incetarii contractelor individuale de munca va fi 10 martie-22 martie 2016”, se arata intr-o adresa pe care Chemgas a inaintat-o Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Ialomita.
Disponibilizarile survin la cateva zile dupa ce Tribunalul Dambovita a respins solicitarea miliardarului Ioan Niculae pentru eliberare conditionata, scrie …

spot_imgspot_img