Cele mai tari lentile de contact pentru miopie si hipermetropie!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Miopia, sau vederea la distanta scurta, este o problema de vedere cu o incidenta crescuta in randul tinerilor, care, fie este dobandita prin nastere (miopia patologica sau miopia forte), ori este dobandita pe parcursul vietii. Miopia apare, de regula, in jurul varstei de 7-10 ani, si progreseaza odata cu dezvoltarea organismului, pana la incheiere adolescentei.

Miopia este diagnosticata, in cadrul unui control oftalmologic de rutina, prilej cu care pacientul este solicitat sa identifice literele imprimate pe un panou pozitionat la o distanta oarecare fata de subiect.

De partea cealalta, hipermetropia este o anomalie de refractie care consta in vederea intetosata a obiectelor situate la o distanta mai mica de 30 de cm.

SE UTILIZEAZA IN SPECIAL LENTILE DE CONTACT LUNARE!

Lentilele de contact anuale sunt plasate, cu siguranta, in topul preferintelor pacientilor, prezentand avantajul inlocuirii cu succes a ochelarilor. Asigura confort si hidratare maxima ochilor, dar si un nivel inalt al transmisibilitatii oxigenului. Sunt echipate si cu filtru de protectie contra radiatiilor UV si sunt rezistente la depozitele de lipide!

VIZUALIZATI ARTICOLUL COMPLET IN FORMAT PDF.

Sau cititi articolul direct pe docdroid.net

spot_imgspot_img