Celebru international belgian salvat de atentate de sponsor

de Claudiu Giurgea Publicat la: 23.03.2016 14:47 Ultima actualizare: 23.03.2016 14:48

Daca nu ar fi intervenit, in ultimul moment, o intalnire cu unul dintre sponsori, fotbalistul echipei AS Roma, Radja Nainggolan ar fi trebuit sa se afle pe aeroportul din Bruxelles ieri dimineata, chiar in timpul atacului terorist.

Starul echipei de fotbal AS Roma, Radja Nainggolan a fost convocat de catre antrenorul nationalei Belgiei, Marc Wilmots, pentru meciul de pregatire cu Portugalia, care ar trebui sa aiba loc pe 29 martie, iar fotbalistul ar fi trebuit sa ajunga pe aeroportul din Zaventem chiar in timpul in care cele doua dispositive explozive au fost detonate.
Nainggolan spune ca era la o intalnire cu unul dintre sponsorii personali cand a fost contactat de catre oficialii clubului AS Roma, care nu stiau ca si-a devansat plecarea spre capitala Belgiei. Dupa ce a aflat ceea ce s-a intamplat, mijlocasul si-a sunat imediat sotia.

a”Daca nu era acea intalnire as fi fost acolo, pe aeroport. Asa am ajuns o zi mai devreme, pe alt aeroport, la Anvers. Altfel plecam cu un avion marti dimineata si as fi aterizat direct la Bruxelles. Am multi prieteni care lucreaza la aeroport, sper ca sunt bine, pentru ca nu am putut lua legatura cu niciunul. Dupa explozia de la Zaventem am spus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *