CExN PSD la malul marii. Conducerea partidului se reuneste la Neptun pentru a decide soarta Guvernului Dancila

Surse din conducerea PSD au declarat pentru MEDIAFAX ca premierul Viorica Dancila va face o prezentare, sambata, in sedinta CExN al PSD de la Neptun, a gradului de indeplinire de catre ministere a masurilor din programul de guvernare. Dupa prezentarea bilantului, conducerea largita a PSD va stabili daca se impune o remaniere guvernamentala sau daca Executivul va continua sa functioneze cu actualii titulari.
Potrivit surselor citate, portofoliile guvernamentale care au atras cele mai multe critici in interiorul PSD, in primele sapte luni de mandat, sunt: Finantele (Eugen Teodorovici), Economia (Danut Andrusca), Tineretul si Sportul (Ioana Bran), Cercetarea si Inovarea (Nicolae Burnete), Educatia (Valentin Popa) si Cultura (George Ivascu).
Social-democratii vor avea, la Neptun, si o prima discutie despre strategia partidului pentru anul 2019, atunci cand vor avea loc alegeri europarlamentare si prezidentiale, au spus surse din conducerea PSD pentru MEDIAFAX.
La sedinta PSD de la Neptun este posibil sa fie discutata si scrisoarea publica transmisa de Ecaterina Andronescu in care cerea retragerea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, mai ales ca au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *