Cezar Preda: Declaratia lui Ponta privind sedintele de Guvern, cea mai socanta din ultimii 22 de ani

de Ema Toader Postat la: 22.06.2012 15:54 Ultima actualizare: 22.06.2012 15:55

OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO
Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca premierul Victor Ponta a facut “cea mai socanta declaratie” din ultimii 22 de ani cand a spus ca in sedintele de Guvern 75% din timp este consumat pentru respingerea atacurilor politice.
“Este cea mai socanta declaratie pe care am auzit-o de la vreun prim-ministru de vreo 22 de ani incoace. Ce om spune romanilor ca 75% din timpul alocat sedintelor de guvern este ocupat cu stabilirea unei metodologii de reactie politica la Traian Basescu? Este incalificabil sa spui romanilor ca tu guvernezi pentru a-l elimina pe Traian Basescu, nu pentru altceva”, a precizat Cezar Preda.
El l-a criticat pe Ponta pentru ca “anunta cu nonsalanta si inconstienta ca nu-si poate atinge tintele economice pentru ca el e ocupat cu Traian Basescu”.
“Nu este numai regretabil, ci total neproductiv pentru ce inseamna prezentul si viitorul romanilor”, a adaugat Cezar Preda.
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o intalnire cu presa straina, ca intr-o sedinta de guvern 75% din timp …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *