CFR Cluj, sarbatoare de un milion de euro

CFR Cluj, sarbatoare de un milion de euro

CFR Cluj si Benfica Lisabona au facut un adevarat spectacol sambata, in ?amicalul? de cinci stele care a marcat centenarul gruparii din Cartierul Gruia.

Ardelenii si portughezii au incheiat la egalitate, scor 2-2, la capatul a 90 de minute de fotbal total. Patru goluri spectaculoase, o multime de ocazii si o atmosfera pe masura au fost ingredientele celui mai important meci din istoria ?alb-visiniilor?. Trupa lui Ioan Andone s-a descurcat onorabil in fata unei echipe, Benfica Lisabona, care a abordat amicalul ca pe un meci oficial.

Obiectivul trasat in noul sezon de patronul Arpad Paszkany este calificarea in Liga Campionilor. La finalul partidei, relaxat dupa cateva zile in care nu a dormit mai deloc, seful clujenilor a dezvaluit bugetul echipei sale pentru sezonul 2007-2008: 20 de milioane de euro! Iuliu Muresan, presedintele clubului, a adaugat ca festivitatile centenarului au costat peste un milion de euro.

Oficialii de la Benfica Lisabona au fost convinsi ca la Cluj il vor intalni pe Traian Basescu, presedintele Romaniei. De altfel, toate cuvantarile pe care si le pregatise Luis Filipe Vieira, seful ?vulturilor?, incepeau cu formula ?domnule presedinte al Romaniei?.

Vieira chiar ii adusese lui ?Base? si un cadou, o statueta infatisand un vultur, simbolul Benficai. Pachetul pentru locatarul de la Cotroceni a fost trimis pe linie de partid, prin intermediul lui Emil Boc, primarul PD-ist al Clujului.

Luis Filipe Vieira, seful celebrei grupari portugheze Benfica Lisabona, a impresionat, pe durata vizitei, prin modestia sa. ?Un oras frumos, cu verdeata multa si cladiri vechi?, a caracterizat Vieira orasul de pe Somes. La sosirea in Ardeal, presedintele lusitanilor a marturisit ca a avut un soc cand a vazut aeroportul din Cluj: ?Parca eram intr-o gara de provincie din Portugalia?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *