CHEFI LA CUTITE 21 IANUARIE 2019 LIVE ONLINE: “Prima proba ne umple de spume!”

CHEFI LA CUTITE 21 IANUARIE 2019 LIVE ONLINE. Semifinala “Chefi la cutite” ii va trece pe concurenti prin trei teste culinare pline de adrenalina, la finalul carora, trei dintre cei mai talentati bucatari ce au trecut pragul emisiunii in cel de-al saselea sezon se vor califica in marea finala. Fara sa mai fie indrumati de catre chefi, acestia vor intra in prima provocare a serii cu foarte multe emotii, ce nu se vor risipi in momentul in care vor afla ce au de gatit – spume: “Prima proba de semifinala ne umple de spume!”, afirma chef Sorin.
Cu toate acestea, pentru prima data in sase sezoane, un bucatar va reusi sa puna in fata juratilor o farfurie-record. Talentatul concurent va obtine punctaj maxim cu preparatul sau, in prima proba de semifinala si va marca o premiera, caci niciun alt candidat nu a reusit aceasta performanta pana acum. Despre cine este vorba si ce a gatit acesta, telespectatorii Antena 1 vor afla de la 20.00.
Chef Florin Dumitrescu?se bazeaza in seara aceasta pe motivatia si talentul culinar al bucatarilor sai,?Nela Chiscoci?si?Smiley, care, alaturi de echipa rosie, au reusit sa adjudece in acest sezon cele mai multe voturi in battle-uri: “Semifinala e grea, pentru ca in momentul in care iti doresti foarte mult sa ajungi in finalaa?? este posibil sa gresesti cel mai tare. Nu trebuie sa fii cel mai bun bucatar profesionist ca sa ajungi in finala?”Chefi la cutite”, tine si de conjunctura, de noroc, de inspiratia de moment.”, este de parere acesta.
Chef Catalin Scarlatescu, mentorul echipei galbene, va intra in semifinala cu un bucatar “de aur”,?Maria Burlacu, doi bucatari cu experienta in gastronomie,?Andrei Balasz?si Catalin Badici, si o pasionata de gatit,?Ana Crudu, care a demonstrat ca experienta “Chefi la cutite” este si o oportunitate de a evolua din punct de vedere culinar:?”In doua sezoane nu am avut concurenti in finala. Si imi doresc atat de tare sa vad o finala galbena…mi-as dori atat de tare sa le aduc …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *