Chinurile lui Hagi la curtea lui Gigi

Chinurile lui Hagi la curtea lui Gigi

Desi Steaua a inceput sezonul in forta, cu cinci victorii si doua “remize”, Gigi Becali a declansat un atac violent la adresa antrenorului Gheorghe Hagi, pe care l-a amenintat cu demiterea. Motivul: “lipsa de respect” a tehnicianului, care a ignorat indicatiile tactice ale latifundiarului.

Antrenorul “ros-albastrilor” a dat de inteles ca va continua in Ghencea.

Gheorghe Hagi, antrenorul Stelei, a refuzat sa comenteze ?la cald?, duminica seara, declaratiile incendiare ale patronului Gigi Becali. ?Regele? a vorbit prima oara ieri, pentru publicatia ?Fanatik?.

?Asta e viata! Eu stiu ca maine (n.r. – azi) am antrenament si ma voi prezenta la stadion. Avem nevoie de liniste pentru a pregati meciurile care urmeaza. Trebuie sa ajungem in grupele Ligii Campionilor, obiectivul numarul unu in acest moment pentru noi. La Steaua trebuie liniste, fiindca suntem pe un drum bun, asta e tot ce conteaza?, a spus Hagi.

Gica Hagi ar putea demisiona astazi

Aceasta decizie ar urma sa fie anuntata intr-o conferinta de presa.

Desi din declaratia ?Regelui? reiese ca n-are de gand sa demisioneze, se pare ca Gica Hagi va anunta astazi, intr-o conferinta de presa, ca renunta la banca tehnica a ?ros-albastrilor?.

Pe de alta parte, Gigi Becali a dat de inteles aseara, la Sport.ro, ca jucatorii i-au cerut sa-l demita pe Hagi. ?Fotbalistii au venit la palat. Mi-au spus una, alta, dar conflictul s-a aplanat. Am trecut peste dorinta jucatorilor. Le-am spus ca Gica este nasul meu?, a mentionat latifundiarul.

?Regele? le-a cerut colaboratorilor si fotbalistilor sa respecte programul stabilit initial, cu o zi de pauza, si reunirea fixata astazi, la ora 18.00, in Ghencea. Nici prietenii apropiati ai ?Regelui? n-au aflat de o eventuala intentie a acestuia de a parasi gruparea ?ros-albastra?. Totusi, faptul ca scandalul pare departe de a se fi incheiat nu poate oferi nicio garantie ca Hagi va continua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *