Cinci sute de persoane au participat la primul concurs de up-running organizat in Romania de ProSport

de Leila Bolat Publicat la: 30.03.2013 15:30 Ultima actualizare: 30.03.2013 15:31

Cinci sute de persoane au participat, sambata, la ProSport Up Run, primul concurs de up-running din Romania, desfasurat in cladirea Tower Center din Capitala, informeaza prosport.ro.
Printre participanti s-au numarat si celebritati ca Andreea Raducan, Virgil Stanescu, Alin Petrache si Daniel Prodan. Presedintele FR Rugby, Alin Petrache, a participat impreuna cu fiicele sale Daria (10 ani) si Casiana (4 ani). La eveniment a fost prezenta si Ana Maria Branza.

Concursul a fost castigat de Gabriel Andrei Antonescu, cu timpul de doua minute si 41 de secunde. La categoria +35 ani, castigator a fost desemnat Andrei Rosu cu timpul de 3.10.
Primul clasat a fost premiat cu 100 de euro, locul doi primind 75 de euro si locul trei 50 de euro.
Tower Center, locatia primului eveniment de up-running din Romania, este una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti: 514 trepte, reprezentand 25 de etaje, cu o inaltime totala de 107 metri.
Startul s-a dat in interiorul cladirii, din lobby. Concurentii au trecut in casa scarii si au alergat pana la etajul 22, unde a fost amplasata linia de finish. In cadrul intrecerii, concurentii au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *