CINE ar putea veni la Ministerul Transporturilor. Vezi numele vehiculate.

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL, potrivit Mediafax.Pe de alta parte, printre numele vehiculate pentru aceasta nominalizare se numara si cele ale lui Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii, Norica Nicolai, europarlamentar, Cristian Buican, secretar al Camerei Deputatilor si presedinte al PNL Valcea sau senatorul Marius Nicoara.
Sursele citate au precizat ca Atanasiu, Nicoara si Buican reprezinta propuneri avansate de organizatiile locale.
Decizia privind nominalizarea PNL la conducerea Ministerului Transporturilor urmeaza sa fie luata, potrivit surselor citate, duminica, incepand cu ora 11.00, cand, la Palatul Parlamentului, va avea loc reuniunea conducerii liberale.
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura pentru functia de ministru al Transporturilor, el mentionand ca, pana la expirarea mandatului interimar pe care il asigura, PNL va face o alta propunere, care va fi prezentata presedintelui Traian Basescu.
“Am luat act, am vorbit cu domnul Silaghi, asa cum stiti si-a retras candidatura pentru functia de ministru. Urmeaza ca pana la expirarea mandatului meu de ministru interimar, adica, dupa calculele noastre – luni, 26 – PNL sa faca o alta propunere pe care sa o inaintez presedintelui”, a spus Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta, la sediul USL, alaturi de vicepremierul liberal Daniel Chitoiu.
“PNL se va reuni pana la data mentionata de domnul premier si BPN va nominaliza alta persoana”, a spus, la randul sau, Chitoiu.
Acesta a precizat ca spera ca BPN al PNL sa fie convocat pana duminica sau luni pentru a se pronunta asupra unei alte nominalizari la Ministerul Transporturilor.
Chitoiu a adaugat ca sunt mai multe propuneri din PNL pentru functia respectiva, fiind vorba de persoane care au mai indeplinit functii administrative sau parlamentari.
Seful DNA a cerut, luni, procurorului general sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *