Cine este Clotilde Armand, frantuzoaica propusa de Nicusor Dan la Primaria Sectorului 1

de Ana Maria Lazar Publicat la: 28.03.2016 19:10 Ultima actualizare: 28.03.2016 19:11

Uniunea Salvati Bucurestiul o lanseaza marti pe Clotilde Armand – nascuta in Franta, manager Egis Romania si inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology si Ecole Centrale din Paris – in cursa electorala pentru Primaria Sectorului 1.

Clotilde Armand, nascuta in Franta si casatorita cu un cetatean roman, Sergiu Moroianu, candideaza din partea USB, partid condus de Nicusor Dan, la Primaria Sectorului 1, evenimentul de lansare fiind programat pentru marti, potrivit unui comunicat de presa emis de partid.
“”Sunt nascuta in Franta, familia mea locuieste la Vichy in regiunea istorica Bourbonnais. La Vichy, statiune balneara burgheza, au fost trei generatii de doctori Armand-Giraudoux. Bunica mea paterna era verisoara primara a scriitorului Jean Giraudoux, iar bunica materna era fiica contelui de Champs de Saint-Leger””, se prezinta Clotilde Armand pe site-ul personal, precizand ca Nicusor Dan este colegul sotului ei la Institutul de Matematica al Academiei Romane.

Ea mentioneaza ca a obtinut cetatenia romana in anul 2015 si spune ca in prezent nu isi imagineaza viata in alta tara.
“Eu sunt manager si ma indigneaza proasta administrare care iti sare in ochi cand ai de-a face cu autoritatile publice. Am condus organizatii de 2000 de oameni pe care le-am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *