“Ziua in care ma voi retrage se apropie din ce in ce mai mult”. Iker Casillas a stabilit un nou record european in meciul cu Romania

de Andrei Pal Publicat la: 28.03.2016 18:49 Ultima actualizare: 28.03.2016 18:50

Iker Casillas (34 de ani), portarul care a depasit recordul de selectii la nivel european in partida amicala disputata duminica, impotriva Romaniei, sustine ca ziua in care planuieste sa se retraga de la nationala Spaniei “se apropie din ce in ce mai mult”, conform cotidianului spaniol Marca.

Portarul echipei FC Porto a adunat 166 de selectii la nationala Spaniei si a reusit sa depaseasca recordul de cel mai selectionat jucator din Europa, detinut de Vitalijs Astafjevs, jucator care a reusit sa adune 165 de meciuri pentru nationala Letoniei. Spania a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul jucat duminica, la Cluj, impotriva Romaniei.
“Sunt foarte fericit ca am reusit sa acumulez 166 de selectii si sunt jucatorul cu cele mai multe prezente la echipa nationala din Europa. In toti acesti ani am trait si momente frumoase, dar si unele mai putin placute. Dupa retragere voi ramane doar cu cele frumoase”, a spus Casillas, citat de Marca.

Iker va implini 35 de ani in luna mai a acestui an, iar concurentul sau pentru postul de titular la nationala Spaniei este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *