Cine este noul antrenor al Stelei

0
1

de Luminita Turcu Publicat la: 01.12.2015 11:21 Ultima actualizare: 01.12.2015 11:22

Tehnicianul Dumitru Dumitriu a declarat, marti, ca Mirel Radoi nu a mai dorit sa continue la Steaua, subliniind ca nimeni nu l-a dat afara, si a precizat ca responsabilitatea pentru rezultatele echipei va apartine lui Nicolae Dica.

“Mirel Radoi nu a mai vrut sa continue la Steaua, nimeni nu l-a dat afara. El va mai colabora cu noi, a ramas pe aceeasi functie. Imi pare rau ca s-a ajuns in aceasta situatie, unii au facut totul ca Mirel sa plece. As dori sa se accepte venirea lui Dica la conferinte. El isi asuma aceasta responsabilitate, lui i-a transmis Mirel stafeta, este cel mai onorant acest lucru. Mirel este un cunoscator al fotbalului, mai mult decat altii cu licenta pro. A facut un pas inapoi, ca sa vina in sprint in fotbalul romanesc. Eu sunt omul care in orice moment, atunci cand se va apela la mine voi sta langa ei si voi raspunde la aceste probleme. Am venit aici adus de Mirel Radoi, pentru o functie care-mi conferea mie ce imi doream sa fac. Sa urmaresc jucatorii imprumutati de Steaua, sa fac fise despre unii fotbalisti de la alte echipe pe care-i urmaream si sa merg sa vad echipele cu care jucam pentru a-i putea face lui Mirel o informare despre asta. Dica va ramane antrenor in acte si el e cel care trebuie sa-si asume toate rezultatele din perioada urmatoare”, a declarat Dumitriu.
Dumitriu crede ca Steaua trebuie sa faca totul pentru a ramane in primele sase echipe: “Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ramane in primele sase pe fortele proprii. Echipa are posiblitatea sa demonstreze sa-si merita locul in play-off, nici nu ma gandesc ca va fi altfel. Trebuie sa strangem randurile si sa obtinem victoriile necesare in acest final de an”.

Conform anuntului de luni al campioanei Romaniei, antrenorul principal Dumitru Dumitriu va pregati echipa Steaua Bucuresti pana la finalul anului, in urma demisiei directorului sportiv Mirel Radoi. Dumitriu va fi ajutat de secundul Nicolae Dica, de preparatorul fizic Ciprian Pruna si de antrenorul cu portarii Marius Popa. Cei patru, care au fost colaboratorii lui Radoi la Steaua, vor conduce gruparea patronata de Gigi Bacali in ultimele cinci meciuri din acest an.
Mirel Radoi a demisionat de la conducerea echipei Steaua, el precizand ca a luat aceasta decizie cu o zi inaintea meciului cu Astra Giurgiu, pierdut duminica seara, cu scorul de 0-1, la Pitesti, in etapa a XIX-a a Ligii I.
Radoi, care a condus echipa Steaua …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here