Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 30 noiembrie – 6 decembrie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
Iata mesajele pentru saptamana 30 noiembrie – 6 decembrie 2015.

Berbec – Deep Freeze
In aceasta saptamana, probabil contrar asteptarilor tale, manipularile, incercarile, lingusirile si toate incercarile in a obtine ceva, nu functioneaza. De ce? Viata vrea ca tu sa iei o pauza si chiar este nevoie sa o faci, caci altfel e posibil sa fii a”fortat” a te odihni, intr-o maniera nu tocmai placuta. Acum e timpul pentru regenerare, odihna, pentru retragere in interior si cultivarea energiei vitale, pentru conexiune creativa. Bucura-te de frumusetea si blandetea acestei perioade si hraneste-ti mintea, sufletul si trupul, dupa dorinta fiecaruia.

?
Taur – Magic Prayer
Daca ai o dorinta arzatoare, dar care intampina tot felul de dificultati in a se implini, acum e momentul propice in a observa cu atentie cum te raportezi la ea si cat de mult incerci sa …

spot_imgspot_img