Cine s-ar fi asteptat la asta? Toate banuielile au fost confirmate acum. “Doar asa Steaua are prima sansa”

Publicat la: 16.09.2015 14:31 Ultima actualizare: 16.09.2015 16:49

Fostul antrenor stelist Laurentiu Reghecampf a comentat situatia actuala, nu tocmai fericita, a ros-albastrilor, care pentru prima oara din 2004 incoace nu joaca in grupele unei competitii europene, iar in campionat sunt abia pe locul 5.

“”In momentul de fata, echipa nu joaca ce ar trebui sa joace. Si la ultimul meci au avut 2-3 ocazii mari si nu au reusit sa marcheze. Exista si putin ghinion, dar daca nu esti stapan pe ceea ce faci ai si parte de asemenea momente. Trebuie facuta o analiza directa, sa se traga anumite concluzii la ceea ce joaca echipa. Poate ca anumite lucruri pe care ei si le doresc nu pot fi obtinute cu anumiti jucatori. Cred ca e un moment foarte greu. Lipsa fanilor conteaza foarte mult, la fel si mutarea din Ghencea. Eu nu vreau sa vorbesc de Mirel sau despre cel care gestioneaza Steaua. Trebuie la un moment dat sa schimbi””, a declarat Reghecampf, citat de Digisport.
Fostul antrenor al ros-albastrilor, cu care Steaua a luat doua campionate, a jucat in grupele Ligii, a eliminat-o pe Ajax din Europa League si a batut-o pe Chelsea, sustine insa ca, daca Steaua va lua …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *